Anasayfa/ fbe sağlıksen yüksek lisans
İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (SAĞLIK-SEN) ile anlaşmalı olarak;
Enstitümüz bünyesinde yer alan Yüksek Lisans Programına 2016 - 2017 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak program, kabul koşulları, öğrenim ücretleri ile başvuru ve kayıt tarihleri aşağıya çıkarılmıştır;

Başvuru ve Kesin Kayıt Tarihleri: 27 Eylül 2016 – 12 Ekim 2016

Online başvuru için lütfen tıklayınız.

Sağlık SEN ile Anlaşmalı Olarak Öğrenci Alınacak Yüksek Lisans Programları;

İş Sağlığı ve Güvenliği Anabilim Dalı
Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Başvuru Şartları;
a.Bir lisans diplomasına veya lisans öğrenimini yurt dışında tamamlamış olması durumunda Yükseköğretim Kurulunca verilmiş denklik belgesine sahip olunması,
b.Daha önce disiplin cezası almış olması nedeniyle herhangi bir yüksek lisans programından ilişiğinin kesilmemiş olması.

Programlara Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Evrak Listesi;

• Başvuru dilekçesi indirmek için tıklayınız.
  • Lisans Diplomasının ya da Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı veya Noter Tasdikli Örneği,
  • Resmi Transkript,
  • Sağlık-Sen üyesi olduğuna dair belge,
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi,
  • 2 Adet Vesikalık Fotoğraf,
  • Erkek Öğrenciler İçin Askerlik Durum Belgesi
  • Ön Kayıt Formu

Kayıt İşlemleri;

Belirtilen programlara kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin Ön Kayıt Formunu doldurarak bir nüshasını başvuru evraklarına eklemesi gerekmektedir. Ön başvuru formunu doldururken tüm alanların eksiksiz olmasına ve yüklenecek fotoğrafın büyüklüğünün 300kb ’ın altında olmasına dikkat edilmelidir.

Ön kayıt işlemini başarıyla yapan öğrencilerin evrak listesindeki tüm evraklarını taratarak sagliksen@esenyurt.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Tüm evraklarınızı mail ile gönderdikten sonra geçici kaydınız yapılacaktır. Geçici kayıt Kesin Kayıt yerinde geçmez. Geçici kayıt ile anlaşmalı bankalar aracılığıyla veya online olarak ödeme işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz.

Kesin kayıt işlemleri için diplomanızın aslını şahsen, diplomanızın noter tasdikli onayını ise şahsen veya posta yoluyla İstanbul Esenyurt Üniversitesi Yüksek Lisans Kayıt Birimine ulaştırmanız gerekmektedir. Kesin kayıt sürecinde erkek adayların askerlik tecil tarihlerini dikkate alarak işlemlerini yapması gerekmektedir.

Yazışma Adresi: İstanbul Esenyurt Üniversitesi Yüksek Lisans Kayıt Birimi
Doğan Araslı Bulv. No:79 Kat:7 Esenyurt / İstanbul / Türkiye

İletişim: 444 9 123 - 1091

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Öğrenim Ücretleri ve Taksitlendirme;

1. Tezsiz Yüksek Lisans Programları Öğrenim Ücreti:
2016 – 2017 Eğitim - Öğretim yılı Güz yarıyılından başlamak üzere normal öğrenim süresince (3 yarıyıl) KDV dahil 6.000,00 TL' dir.

2. Öğrenim ücreti, anlaşmalı olduğumuz Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. ve Türk Ekonomi Bankası A.Ş. (TEB) bankalarının sistemine ve prosedürlerine uygun sözleşme düzenlenmesi koşulu ile 12 eşit taksitle tahsil edilir.

3. Yıllık öğrenim ücretinin tamamını Akbank (Axess), İş Bankası (Maximum), Yapı Kredi ( World), TEB-Garanti Bankası (Bonus), Halk Bankası (Paraf), Finansbank (CardFinans), HSBC (Avantage) özelliği taşıyan kredi kartları ile taksitli ödemek isteyen öğrencilerimizin kartlarına 9 taksit yapılır.(Üniversiteye gelerek.)

4. Üniversiteye gelmeden ödemeler aşağıdaki şekilde yapılabilir.
-İstenen belgeler mail yoluyla iletildikten sonra, size üniversite öğrenci numarası iletilecektir. Numara alındıktan sonra Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.' nin tüm şubelerinden veya Sanal Pos ile online ödeme sisteminden yapılabilmektedir.

a) Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. tüm şubelerinden

b) Online Ödeme (Sanal Pos ile World-Axcess-Maximum-Paraf Kartları ile)
Kredi kartı ile online ödeme yapmak için tıklayınız.